Terug

Onze levertijden zijn i.v.m. vakantie 3 tot 5 werkdagen: heeft u een spoed order, bel: 085 029 06 20

Levering, bezorgkosten & retourneren

Levering mogelijk op verschillende adressen in binnen- en buitenland
Wijnpakket vanaf 11,90 excl. btw. Inclusief verzendkosten naar adres in Nederland. Persoonlijk geadresseerd en gepersonaliseerd, eventueel met een thema, bedrijfslogo of boodschap. Voor bedrijf en particulier.

Bezorgkosten Nederland per levering
De bezorgkosten zijn gratis vanaf € 90,-. Voor een bestelling tot € 90,- zijn de bezorgkosten € 6,90.
Uitzondering zijn de Waddeneilanden: de bezorgkosten zijn € 11,-.

Zelf afhalen in Amsterdam is mogelijk. Het adres is: Wilhelminastraat 39 (Oud-West). Bij de verzendwijze kunt u dat gemakkelijk aangeven. Er zijn dan géén bezorgkosten. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afhaalafspraak. Uiteraard kunt u ook zelf bellen of mailen.

Bezorgkosten België per levering
De bezorgkosten bedragen € 17,50 tot 20 kilogram. Tot 40 kg € 32,50. Tot 60 kg: € 45,- . Zelf afhalen in Amsterdam is ook mogelijk.

Tarieven voor andere landen
Wilt u weten wat de tarieven zijn voor andere landen? U kunt ons bellen of mailen. 

Levertijd Nederland
Wij hanteren drie werkdagen voor het leveren van uw bestelling in Nederland. Voor Amsterdam houden wij twee werkdagen aan.
Wij gaan over tot levering ná bevestiging van uw betaling. Bij bankoverschrijving vindt de bevestiging plaats binnen een dag via ING. Via andere banken kan het 2 à 3 dagen in beslag nemen. Als het (veel) langer duurt nemen wij contact met u op. 
Zodra wij de betalingsbevestiging binnen hebben ontvangt u een bericht per e-mail.

Kiest u voor Betaling na Ontvangst dan betaalt u hiervoor een kleine fee en ontvangt u de producten direct na de bestelling binnen de maximale levertermijn.

Verpakking
Uw flessen worden verpakt in een speciale breukvrije flesverpakking.

Verzending
Voor het verzenden van uw champagnepakketten maken wij gebruik van Vinologix / DPD, een betrouwbare partner gespecialiseerd in het verzenden van wijnpakketten in binnen- en buitenland. Uw bestelling wordt goed verpakt en op een veilige, gemakkelijke en snelle wijze bij u afgeleverd, waar ook in Europa.

Retourneren
U mag uw bestelling (of een deel daarvan) retourneren. Hiervoor is geen opgaaf van reden nodig. U dient wel vooraf  schriftelijk (per e-mail of via het contactformulier) te melden dat u een retourzending gaat verrichten. Voor het aanmelden van uw retournering heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd. Voor het terugsturen (retourneren) van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd na aanmelding.

Bij het retourneren moet de originele factuur meegestuurd worden. Het artikel mag niet beschadigd zijn en u betaalt zelf de kosten van terugzending. De kosten per pakket retour bedragen 8,50 per pakket.

KleinFlesjeProsecco.nl (onderdeel van Taste & Tintle) behoudt zich het recht voor om een gedeelte van het bedrag terug te betalen of de retourzending geheel te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst door de afnemer zijn beschadigd. Als aan de voorwaarden van retourneren is voldaan ontvangt u van ons een creditfactuur.

Aanvullende informatie en een herroepingsformulier vindt u onder tabblad Retourneren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Klein flesje prosecco 8,7 / 10 - 66 Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »